robinoikarinen.blogg.se

I min blogg kommer jag att skriva om träning,mma och livet i korthet.

Idag

Kategori: Allmänt

Idag var det gymmet (suprise). Det blev fokus på armar,bröst & axlar. Kändes riktigt bra å gick därifrån med den bästa känslan i världen... Ni som tränar vet vad jag menar!
Efter jag kommit hem så var det stallarbete som gällde. Var hyfsat snabbt avklarat, sen kom regnet..... å det övergick till snö! Men som tur är var det ju inget som blev liggande... Nu i kväll så var det efter många om och men dags för våran ponny att vara med i SVT. Var ju utlovat för flera dagar sen men har blivit uppskjutet. Idag var det då äntligen dags och vår ponny och ryttare fick bra med tid i reportaget så det känns helt klart värt tiden.
Reportaget hittar ni här.
 
För övrigt vill jag bara tipsa om gymgrossistens "deal of the week" klicka på bannern nedanför för att kom till det.
 
 
 

SVT

Kategori: Allmänt

Idag har ju då varit vilodag i och med mitt totala nederlag igår. Men jag har dagen till ära varit iväg med min och Fästmöns ponny i Karlskrona där ponnyn och ryttare har blivit filmade av SVT och det kommer sändas i morgon. Tror det är 19:15 på sydnytt. Kolla in det vetja! 
 
 
 
 
 

sjukt

Kategori: Allmänt

Satt precis å läste på aftonbladet... Så läser man "Han är för muskulös för Top model"
Hur sjukt är inte detta då?! Vad är det för ideal som finns i mode världen när en kille som helt klart tränar hårt och lever hälsosamt inte passar in? Känns bara patetiskt! Helt klart läsvärd artikel så klicka på länken å läs vetja! 

Igår blev det ju inget inlägg så får väl ta igen detta idag. Igår körde jag med inriktning på mage,rygg och bröst. Körde genom passet och allt kändes bra. Sen idag var det dags för biceps/triceps att få sig en omgång allt kändes bra förutom att min allergi gjorde sig lite till så hade svårt med andningen.
Men sen innan jag avslutade passet så skulle jag köra lättare squats. Blev 13st sen fick jag snabbt uppsöka toalett för att spy. Sen har jag legat utslagen hela dagen. Vet inte varför detta hände men känns piss att avsluta ett för övrigt bra pass på detta sett.
Men i ljuset av detta så blir det vilodag i morgon så kroppen får tid att återhämta sig. 
 
På tal om något helt annat så kommer en uppdatering av kosttillskotten jag använder just nu.
 
 
Whey 100
 
Gainer PRO
 
Kreatin
 
Jag köper alla mina tillskott på Gymgrossisten och tycker dom är överdrivet bäst på sin sak!
 
 

Bli en följare du också!

Kategori: Allmänt

Gör som 267 andra gjort än så länge idag! Läs min blogg . Ofattbart att de finns så många personer som läser det jag har att skriva! 
 
Tack som fan! Är enormt motiverande! 
 
 
 
 

2014-03-17

Kategori: Allmänt

Nu har man varit nere på gymmet och genomfört ett riktigt tuff pass där alla muskelgrupperna ingick. Brukar köra splittat schema med olika muskelgrupper, men idag gick jag istället in för att se exakt var man ligger.
Det gick helt klart över förväntan! Så känner mig sjukt nöjd!  Det sämsta på mig är mina vader och dom körde jag 120kg 3x12. 

Nu är det 100% satsning som gäller!!!

Nej det var allt för detta inlägget. Nu ska jag ut å mocka hästskit!
 
 

får nog fortsätta...

Kategori: Allmänt

Kollade precis in statistiken på bloggen och igår var det nog många som inte hade något att göra för jävlar vad jag hade besökare! Så får nog ta och fortsätta skriva massa "interessanta" saker här! Tack till er som läser!

 
 

Cheat day

Kategori: Allmänt

Jaha har suttit och tittat på let's dance... Dans ja de e väl trevligt men någon sport är det ju inte :-P
Nej men idag har jag gett mig själv tillåtelse med Pizza, chips & läsk. Gott men kunde lätt avstått det. Vet inte om jag är ovanligt "störd" för när jag äter skit så får jag oerhörd ångest över att jag har misshandlat min kropp på detta sättet! Men har inga argument för eller emot cheat day/meal. Vissa är för det å andra emot. Det gäller väl bara att hitta det som passar sig själv.
Jag ligger ju på högt kcal intag så ur den aspekten gör det inte mycket men är ju inga bra kalorier så... ja jag vet inte...

Men i morgon är det ju riktigt kul när Gladiatorerna har säsongsstart! Ska bli sjukt kul och se.
Min personliga favorit är Pansar (Peter Blaha). Verkligen en källa som jag hämtar mycket inspiration från. Kolla in hans blogg vetja!

 
 
 

The Mauler & kraftig benstomme

Kategori: Allmänt

Har precis suttit och titta på Kimura.se intervju med Alexander Gustafsson. Den hittar ni här: Alexander Gustafsson pratar med Kimura.se

Tanken som slår mig är vilken enormt duktig idrottsman han är! Han är också enligt min mening det bästa Sverige har att erbjuda just nu. Zlatan kan slänga sig i väggen!
Han är verkligen värd all uppmärksamhet han får och jag tor att han snart får ta hem bältet till Sverige. Killen tränar stenhårt och med stort fokus som man bara kan beundra! Får han inte Jerringpriset så finns det bara ett ord SKANDAL! 

På ett helt annat spår så satt jag och tänkte på uttrycket kraftig benstomme. Myt eller fakta?!
Myt!
Hittade ett mycket vettigt exempel på detta: Hos en vuxen människa står benmassan för ca 14-17 % av kroppsvikten och då är ungefär hälften vatten. För en 80 kgs man innebär detta drygt 11 kg, för någon som väger 110 kg innebär detta en skelettvikt på drygt 15 kg. Det skiljer alltså inte många kg i benmassa mellan någon som väger 80 kg kontra någon som väger 110 kg.

Så ni som har levt med tron på "kraftig benstomme" och fortfarande inte tror på mig har jag bara en sak att säga.
 
Google is you´re friend.
 
 

tips

Kategori: Allmänt

Till alla er som vill ha en bra fettförbrännare så kan jag bara tipsa om Ripped Hardcore. Fungerar jätte bra! Men som allt annat så är det ju ingen mirakel produkt utan det krävs en bra kost och träning för att få resultat.
När jag testat dom här så reagera jag inte bra om man åt något med socker eller om det var för mycket fett.
Det tycker jag dock bara är bra för man ska ju inte hålla på å äta massa skräp :-P

Dagen idag har bestätt av massa skruvande på ett trädeck så energin för att göra något annat finns inte... Men mitt kcal intag idag ligger på 2700, vilket är bra för mig just nu. Måste upp i massa!

Men kommer en roligare uppdatering i morgon :-P
 
 
 

här igen....

Kategori: Allmänt

Försökte starta upp bloggen igen på annat håll men gillade inte konceptet på den sidan. så nu är jag här igen.... 
Kommer att hålla samma linje som innan men med oftare uppdateringar! Nu är siktet inställt på kosthållning och träning för att vara i topptrim tills Festivalsommaren drar igång och vaktjobben drar igång.... Kommer bli awsome!

Träningsmässigt just nu så ligger jag back som f.... Men det är bara att kämpa igång! Vikt mässigt ligger jag på stadiga 66-67kg. 
 
Nu är det bara att köra!

Kan tipsa om en kompis utmaning! Han ska under samma helg som Vätternrunt äger rum, så ska han sätta sig på en gammal Monark motionscykel och trampa gasen i botten och cykla 30 mil non stop den 14 juni.
Följ honom under träningen inför och hur det går, här: Martin Persson 30mil på motionscykel